es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

aquarius Aquarius
January
22
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate January 21 to January 30 Oplev nye græsgange

Langsomt, men sikkert, er livet på din lille, rolige ø ved at blive for kedeligt. Du har nye ideer og planer, der længes efter at blive sat i praksis. Vent ikke længere. Pak dine ting og sæt sejl mod nye græsgange. Hvis du deler dine ideer med dem omkring dig, vil du kunne regne med et dynamisk mandskab, som vil støtte dig hele vejen.

twitter
facebook
mail
Second Decanate January 31 to February 9 Hjælpende hænder

Da du i øjeblikket især kommunikerer godt med dem omkring dig og kan præsentere dine planer med en vis grad af spænding, vil du også hurtigt tiltrække entusiastiske tilhængere. Du må ikke være mistroiske over for dem længere og du skal acceptere enhver hjælp, der tilbydes. Prøv også at åbne dig selv op for andres idéer og måske integrere disse i dine egne planer. Dette vil drive dig videre fremad.

twitter
facebook
mail
Third Decanate February 10 to February 19 Inspirationskilder

Få det meste ud af enhver lejlighed til at puste nyt liv i dine ideer og planer. Både samtaler med venner eller kolleger, og en ændring i din egen opfattelse, kan være nyttig. Vær åben over for nye erfaringer og ideer der præsenteres for dig, men bliv ikke alt for påvirket så du viger for langt væk fra din oprindelige sti. Forbliv tro mod dig selv.