es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

aquarius Aquarius
August
4
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate January 21 to January 30 Koncentreret kraft

Diriger dine energier mod udviklingen af dine indre ressourcer. Undgå raserianfald, hårde verbale udvekslinger og eventuelle konfrontationer så meget som du overhovedet kan, da de kan resultere i fysisk vold, og denne form for adfærd, vil ikke være til gavn for dig på nogen måde. Hvis det lykkes dig at styre denne kraft indad, som du bør gøre, kan du gøre store fremskridt inden for din udvikling og forståelse.

twitter
facebook
mail
Second Decanate January 31 to February 9 Bevar din energi

Hvis noget ikke lykkes, så tvivl ikke på dig selv. Det kan simpelthen betyde, at eksterne omstændigheder blot konspirerer imod dig og ikke vil tillade det. Gør status, forkæl dig selv lidt og lad tingene gå deres gang. Nogle gange opstår situationer, som åbner op for helt nye muligheder for dig, og så vil du erkende, at tiden er kommet til endnu engang at anvende alle dine kræfter.

twitter
facebook
mail
Third Decanate February 10 to February 19 Tilbageholdenhed

Du forfølger dine mål med et enormt drive og energi, prøv at holde dit ukontrollable ønske om succes lidt tilbage. På trods af din iver, skal du holde dig selv en smule tilbage, se på den overordnede situation og giv din krop en pause, så den er forberedt til kommende opgaver, dette kan være den klogeste beslutning at tage da du kan blive bedt om at ofre yderligere på vejen.