es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

aquarius Aquarius
February
1
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate January 21 to January 30 Uventet støtte

Din positive og behagelige måde at håndtere mennesker på, bringer dig støtte fra uventede kilder, som du ikke kunne have forudset at du ville få eller tænke var mulig indtil nu. Benyt lejligheden til at fortælle dem om dine voksende bekymringer vedrørende de ting, der er vigtigst for dig, sådan så du kan lave positive ændringer, der vil have langvarig indflydelse på dig selv og dem omkring dig.

twitter
facebook
mail
Second Decanate January 31 to February 9 Ny orientering

En ændring er på vej i dit liv, som du ikke længere kan skubbe til siden. Du er fuld af entusiasme og selvtillid, hvilket hjælper dig med at realisere dine planer. Brug denne energi til at tage det første skridt. Tal med dine nærmeste venner og pårørende. De vil opmuntre dig på enhver mulig måde og støtte dig entusiastisk.

twitter
facebook
mail
Third Decanate February 10 to February 19 Oplev nye græsgange

Langsomt, men sikkert, er livet på din lille, rolige ø ved at blive for kedeligt. Du har nye ideer og planer, der længes efter at blive sat i praksis. Vent ikke længere. Pak dine ting og sæt sejl mod nye græsgange. Hvis du deler dine ideer med dem omkring dig, vil du kunne regne med et dynamisk mandskab, som vil støtte dig hele vejen.