es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

aquarius Aquarius
January
21
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate January 21 to January 30 Nieuwe aanpak

Het moment is aangebroken om eindelijk te beginnen aan de taak om uw lang gekoesterde plannen in praktijk te brengen en te beginnen met iets nieuws. U straalt vertrouwen en enthousiasme uit wat aanlokkelijk is voor diegene die u kunt helpen om uw ambitieuze plannen uit te voeren. Zorg ervoor dat u dankbaar bent voor de aangeboden hulp en beschouw het niet als iets vanzelfsprekend.

twitter
facebook
mail
Second Decanate January 31 to February 9 Realiseer uw dromen

Een lang gekoesterde droom ontwaakt nu en wacht op u om het een concrete werkelijkheid te maken. Gebruik de kans en maak deze droom waar aangezien het uw leven op een langdurige en positieve manier zal veranderen. Familie en vrienden zullen positief reageren op deze verandering en zullen u in uw acties volledig ondersteunen.

twitter
facebook
mail
Third Decanate February 10 to February 19 Bereik uw doelen

Doelstellingen die u al enige tijd nastreeft zijn nu eindelijk binnen handbereik. U voelt zich gesterkt door de bemoediging die u van iedereen krijgt, wat u opbeurt om de laatste essentiële stappen te nemen. Blijf met uw voeten op de grond en streef uw doelstellingen consistent na. Zij zullen dan gerealiseerd worden.