es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

aquarius Aquarius
August
15
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate January 21 to January 30 Koppla av

Allt går tyvärr inte lika bra som du skulle önska och den stress du känner över det påverkar din hälsa negativt. Detta beror i huvudsak på att du i alltför hög grad försöker ersätta din bristande tur med en markant effektivitet. Om detta är fallet försök hellre att koppla av och acceptera att det ibland inte är möjligt och tillåt dig själv en speciell belöning i stället.

twitter
facebook
mail
Second Decanate January 31 to February 9 Praktisera tålamod

För ögonblicket är detta inte en idealisk situation för dig och det blir svårt att kunna avancera och göra några större framsteg med dina hopp och önskningar. Tyvärr tycks det komma fler bakslag än vanligt och det är inte troligt att du kommer framåt. Försök att ha tålamod – bättre tider ligger framför dig. Använd denna möjlighet till att du lär dig från dina misstag och se till att du inte upprepar dem. Om ödet mot all förmodan skulle konspirera mot dig igen, kom ihåg att du inte kan bestämma över ödet; kanske är det helt enkelt på det viset att det finns något bättre som väntar på dig.

twitter
facebook
mail
Third Decanate February 10 to February 19 Koncentrerad kraft

Försök att leda dina energier mot en utveckling av dina inre källor. Undvik så långt det går otrevliga utbrott, hårda verbala ordväxlingar och varje konfrontation som kan resultera i fysiskt våld, då den typen av uppförande inte alls är till din fördel. Om du klarar av att rikta den här kraften inåt, vilket du helst bör göra, då blir det möjligt för dig att kunna ta stora steg mot din inre utveckling och få en ökad förståelse.