es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

aquarius Aquarius
August
4
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate January 21 to January 30 Koncentrerad kraft

Försök att leda dina energier mot en utveckling av dina inre källor. Undvik så långt det går otrevliga utbrott, hårda verbala ordväxlingar och varje konfrontation som kan resultera i fysiskt våld, då den typen av uppförande inte alls är till din fördel. Om du klarar av att rikta den här kraften inåt, vilket du helst bör göra, då blir det möjligt för dig att kunna ta stora steg mot din inre utveckling och få en ökad förståelse.

twitter
facebook
mail
Second Decanate January 31 to February 9 Bevara energi

Du behöver inte tvivla på dig själv om något inte blir som du tänkt. Det kan helt enkelt bero på att yttre omständigheter gaddat ihop sig och inte låter dig få framgång. Granska läget, sköt om dig själv lite extra och låt händelser ta sin egen kurs. Ibland uppstår situationer vilket öppnar upp helt nya möjligheter för dig – och då kommer du att känna igen att tiden har kommit för att du än en gång ska använda all din inre styrka.

twitter
facebook
mail
Third Decanate February 10 to February 19 Återhållsamhet

Du uppnår nu dina mål genom att använda din enorma drivkraft och energi; försök ändå att hålla tillbaka din något okontrollerbara önskan efter framgång. Trots din iver, försök att hålla tillbaka dig själv lite, betänk den stora helheten och tillåt din kropp en paus för att den ska bli bättre förberedd för kommande uppgifter. Det är den klokaste positionen att anamma när du blir tillfrågad att göra fortsatta offer på vägen framåt.