es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

aquarius Aquarius
August
8
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate January 21 to January 30 Förväntningar

Var lite uppmärksam på din hälsa då du nu känner dig aningen utarbetad, eftersom flera nära förestående svårigheter syns vid horisonten. Du bör inte försöka tackla dessa problem hals över huvud, utan det är bättre att vara tålmodig och fokusera på att bibehålla din inre balans och undvika direkt konfrontation. Det kommer att resultera i att du kommer att se att ärendet i fråga får ett mer behagligt utfall än vad du förväntade dig.

twitter
facebook
mail
Second Decanate January 31 to February 9 Frustration

Du ska inte bli förvånad om du känner dig lite i olag när du inte har lyssnat till din kropps signaler och tagit hand om den. Det kommer snart en tid när du åter känner dig glad och avslappnad. Du bör undvika att ta ut din frustration på människor i den offentliga sektorn eller dina överordnade. Nu är det ingen gynnsam period för att inlåta sig i onödiga dispyter.

twitter
facebook
mail
Third Decanate February 10 to February 19 Framåtanda och återhållsamhet

Nu har du en viss tendens att mer än vanligt pendla mellan framåtanda och försiktighet. Genom att se tillbaka på det förgångna blir du stärkt av att uppskatta de fördelar som kommit efter varje svårighet du klarat av och du kommer att märka att en del av det som varit inte har någon större betydelse för dig idag. Genom din tillbakablick kommer du att kunna komma överens med andra lättare och du får uppleva mindre motstånd från din omgivning.