es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

aquarius Aquarius
August
14
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate January 21 to January 30 Ovisshet

Du ser ut att uppleva tvivel och det orsakar dig svårigheter. Din energi är betydligt bättre nu men den känns mer disharmonisk till sin natur. Om du försöker vinna ett erkännande på andras bekostnad får du se upp så att du inte får fiender längs vägen, det skulle i så fall bara innebära problem för dig. Om du istället försöker begränsa dina begär lite grand och undviker drastiska handlingar kommer du igenom den här perioden utan alltför stora svårigheter.

twitter
facebook
mail
Second Decanate January 31 to February 9 Förväntningar

Var lite uppmärksam på din hälsa då du nu känner dig aningen utarbetad, eftersom flera nära förestående svårigheter syns vid horisonten. Du bör inte försöka tackla dessa problem hals över huvud, utan det är bättre att vara tålmodig och fokusera på att bibehålla din inre balans och undvika direkt konfrontation. Det kommer att resultera i att du kommer att se att ärendet i fråga får ett mer behagligt utfall än vad du förväntade dig.

twitter
facebook
mail
Third Decanate February 10 to February 19 Frustration

Du ska inte bli förvånad om du känner dig lite i olag när du inte har lyssnat till din kropps signaler och tagit hand om den. Det kommer snart en tid när du åter känner dig glad och avslappnad. Du bör undvika att ta ut din frustration på människor i den offentliga sektorn eller dina överordnade. Nu är det ingen gynnsam period för att inlåta sig i onödiga dispyter.