es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

aries Aries
September
28
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate March 21 to March 31 Ukontrollabel vrede

Du er fuld af energi og entusiasme, som desværre, hvis du ikke er omhyggelig, kan føre til anfald af arrogance og aggression, idet du forsøger at buldre dig igennem uden megen hensyntagen til andres velfærd. Du bør helt sikkert gøre alt, hvad du kan for at være mere samarbejdsvillig og undgå sådanne konfrontationer hvor det er muligt, og forsøge at være hjælpsom når du kan.

twitter
facebook
mail
Second Decanate April 1st to April 10 Aggressiv attitude

Din umiddelbare reaktion er temmelig unødvendigt aggressiv, hvilket kan medføre at du gør fjender ud af, enhver der vover at stå i vejen for dig. Prøv en mere behersket fremgangsmåde. Sørg for, at du ikke siger ting, som er vanskelige at tage tilbage, og som du senere kan komme til at fortryde. Hvis du ikke er hundrede procent sikker på dine fakta, så sørg for at holde din mund lukket og tænk dig om før du siger noget.

twitter
facebook
mail
Third Decanate April 11 to April 20 Behersk dit begær

Din længsel efter et endnu uopfyldt ønske vokser sig endnu stærkere. Til tider vil du fange dig selv i at tænke over, hvordan det ville være hvis du droppede dine principper og idealer for at opnå dette ønske. Spil ikke dette spil, i stedet bør du fokusere på at beherske dit begær en smule. Tænk over, hvad du har, og hvad der ville gøre dig virkelig lykkelig, hvilket ofte er de simpleste ting i livet.