es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

aries Aries
October
2
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate March 21 to March 31 Du må ikke blive modløs

Det er ikke tid til at være mismodig. Du kan få det bedre med lidt sund aktivitet. Husk, at du har oplevet tider som disse førhen og forstår, at denne aktuelle dårlige fase ikke vil vare for evigt. Prøv at være mere optimistisk, der går ikke længe før bedre tider vender tilbage, så længe du forbliver standhaftig og engageret i et mere positivt syn på tingene.

twitter
facebook
mail
Second Decanate April 1st to April 10 Kontrol

Det vil være vanskeligt at holde dine følelser under kontrol. Det er muligt, at de dukker op på overfladen på en ukontrollabel måde. Sørg for, at du ikke giver efter for dine impulser og viser din vrede. Ellers vil du provokere dem tæt på dig og alle andre, du støder på. Prøv at finde en balance og ro, og udvise mere forståelse for andre.

twitter
facebook
mail
Third Decanate April 11 to April 20 Overdreven drømmer

Du kan ikke stoppe med at tænke på uopnåelige drømme. Du må ikke tage nogen chancer, som kan resultere i, at du mister det, du allerede har opnået. Men disse tanker udgør en fare, i og med at de kun stammer fra en følelse af utilfredshed. Du bør i stedet opdage roden af ​​denne utilfredshed. Giv dig selv mere fred og ro og kig dybt ind i din sjæl. Du vil komme til at forstå roden af ​​dit problem.