es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

aries Aries
September
30
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate March 21 to March 31 Tilbageholdenhed

Du forfølger dine mål med et enormt drive og energi, prøv at holde dit ukontrollable ønske om succes lidt tilbage. På trods af din iver, skal du holde dig selv en smule tilbage, se på den overordnede situation og giv din krop en pause, så den er forberedt til kommende opgaver, dette kan være den klogeste beslutning at tage da du kan blive bedt om at ofre yderligere på vejen.

twitter
facebook
mail
Second Decanate April 1st to April 10 Hold fødderne nede på jorden

Du er i øjeblikket lidt rastløs og har tendens til nemt at blive arrig, når tingene ikke går, som du vil have det, eller når nogen har en anden mening. Hold dig selv i skak og kanaliser din energi til noget mere fornuftigt end konfrontationer. Det er derfor, du nu måske kun støder på fjender og flere barrierer, end du kan klare på langt sigt.

twitter
facebook
mail
Third Decanate April 11 to April 20 Ukontrolleret kraft

Hvis du ikke passer på kan dit temperament overtage og forårsage mere skade end du ønsker. Du har tendens til at ville måle dig selv med dem omkring dig, og du er derfor på udkig efter konfrontation. Stop dit aggressive adfærd, for selv om du værdsætter at have energi til overs, er det ustabilt og kan svigte dig på et afgørende tidspunkt. Vær mere opmærksom på dit helbred.