es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

aries Aries
October
1
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate March 21 to March 31 Selvkritik er nøglen

Årsagen til friktion på arbejdspladsen er dig og det er her al kritik skal rettes imod. Du mislykkes på grund af dine raserianfald, og føler at folk konstant forsøger at stå i vejen for dig. Opdag, hvad dine mål egentlig er, og fortæl dem du elsker hvor meget de betyder for dig. Din krop har det ikke godt med overanstrengelse, men at tage en forlænget pause, er heller ikke hvad du har brug for. Find et kompromis, så du hurtigt kan føle dig mere afslappet.

twitter
facebook
mail
Second Decanate April 1st to April 10 Berolig dig selv

På arbejdet skal du være mere tilbageholdende og mindre utålmodig med kolleger. Dit mål bør være kvalitet og ikke kvantitet! Vær diplomatisk når det kommer til problemstillinger. Det samme gælder for private anliggender. Du irriterer andre alt for meget. Kommuniker mere med dem du elsker, så de kan forstå, hvordan du virkelig har det. Du er frustreret og anspændt, prøv at finde lidt fred. Hvad med en kort ferie eller rekreativ aktivitet for at opnå en balance?

twitter
facebook
mail
Third Decanate April 11 to April 20 Kommunikation er nøglen

Intet går som du vil have det og du reagerer aggressivt alt for ofte. På arbejdet bør du acceptere støtte, når den tilbydes, dette vil hjælpe dig med at klare sagerne og få dig til at virke mere diplomatisk over for dine kolleger. I dit privatliv, bør du fokusere på kommunikation, da andre ikke kan vide, hvordan tingene ser ud fra dit perspektiv. Udtryk dine følelser! Du bør også være opmærksom på din kost og få tilstrækkelig med hvile, ellers vil du lide i det lange løb.