es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

aries Aries
August
4
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate March 21 to March 31 En opdagelsesrejse

Med din nyfundne energi og entusiasme, er det et godt tidspunkt, at begynde at udforske forskellige muligheder, der kan føre til spændende og uforglemmelige oplevelser. Bare pas på, at du ikke bliver involveret i for mange forskellige projekter og bliver for udmattet. Hvis du gør, vil du uundgåeligt blive konfronteret med uafsluttede opgaver, som kan blive en belastning.

twitter
facebook
mail
Second Decanate April 1st to April 10 Klare beslutninger

Hvis du har været plaget af tvivl på det seneste og ikke har kunne tage en beslutning, kan du nu endelig se tingene i et klarere lys. Du føler dig afbalanceret nok til at kunne høste noget godt fra ethvert resultat af en beslutning du tager. Du er nu også i stand til at se problemer fra forskellige perspektiver og kan muligvis finde et kompromis, som accepteres fra alle sider.

twitter
facebook
mail
Third Decanate April 11 to April 20 Harmoni og energi

Gårsdagens tvivl synes at have forsvundet, og du har travlt med at bevæge dig fremad. Prøv at bruge denne energi til at starte nye projekter og træffe vigtige beslutninger. Da alt klarer sig selv, og du føler dig tryg ved, hvad du laver, kan du nyde succes over hele linjen. Du må ikke blive involveret i for mange projekter, ellers vil din indre balance komme i fare, og du vil risikere at blive udbrændt.