es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

aries Aries
October
23
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate March 21 to March 31 Minder

I dag er du på kant med dig selv. Dette er tydeligt i en dyb utilfredshed og også i det humør, som du vil lade gå ud over andre. Du må også acceptere nederlag i øjeblikket. Se dette som nyttigt for fremtiden og forsøg at få noget positivt ud af det. Beskæft dig selv med ting, der gør dig glad, ellers vil du ikke slippe af med din frustration, og derfor gøre andre kede af det.

twitter
facebook
mail
Second Decanate April 1st to April 10 Giv slip

Din beslutsomhed er prisværdig, men du glemmer, at der er mere ved livet end bare succes. Din stræben er så vedholdende, at du også er nødt til at acceptere tilbageslag. Giv dig selv lidt mere tid til at nå dine mål på en mere afslappet måde. Først da vil du være i stand til at nyde succes. Giv dig selv lidt plads til at slappe af, ellers vil livet simpelthen passere forbi.

twitter
facebook
mail
Third Decanate April 11 to April 20 Følelsesudbrud

På arbejdet bør du tænke alle dine beslutninger igennem to gange. Du har en tendens til overilet adfærd, som du senere kan komme til at fortryde. Du er så fikseret på succes, at du ønsker at opnå det ønskede mål på bekostning af andre. Du bør i stedet stoppe med at skubbe andre af vejen, da dine kollegaer måske en dag gengælder tjenesten. Dine påvirkelige følelser er også mærkbare i dit forhold. Du bør udvise mere opmærksomhed i denne forbindelse.