es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

aries Aries
April
12
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate March 21 to March 31 Støtte til din planer

Tag dig tid til at reflektere over dine seneste erfaringer og sæt pris på at du nu kan bevæge dit liv fremad i en mere positiv retning. Nu er det tid til at realisere planer og skride til handling i dit personlige og professionelle liv. Andre mennesker vil forstå og støtte dig i dette, så der er ingen grund til at ting skal forblive hemmelige!

twitter
facebook
mail
Second Decanate April 1st to April 10 Tryg omdannelse af projekter

Dine professionelle og private projekter er ved at blive bemærket af de vigtige mennesker i dit liv. Brug denne indflydelse og fordyb dig selvsikkert i opgaven! Fremsæt dine synspunkter med overbevisning, men overdriv ikke - at være arrogant vil ikke hjælpe din sag - men den besindighed du viser vil med større sandsynlighed bidrage positivt til resultatet.

twitter
facebook
mail
Third Decanate April 11 to April 20 Sig farvel

Du har besluttet dig for en ny retning, men du bevæger dig mod dine ambitiøse planer på en noget tilbageholdende måde. Sig farvel til fortiden og lad gamle bekendtskaber ligge. Glem dem ikke, men koncentrerer al din energi på hvad der ligger foran dig. Brug gamle og nye bekendtskaber til at hjælpe dig på din nyfundne vej.