es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

aries Aries
October
20
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate March 21 to March 31 Zorg voor uw gezondheid

Alles gaat niet zo goed als u wel zou willen en gevolg hiervan kunnen de spanningen van het leven hun tol eisen op uw gezondheid. Dit is hoofdzakelijk toe te schrijven aan het te intensief proberen om uw gebrek aan geluk te vervangen door aanzienlijk efficiënter te zijn. Als u denkt dat dit het geval is ontspan dan en accepteer dat het soms gewoon niet mogelijk is op dat moment. Gun uzelf in plaatst daarvan een speciale traktatie.

twitter
facebook
mail
Second Decanate April 1st to April 10 Oefen geduld uit

Dit is geen ideale situatie voor u om uw verwachtingen en wensen te ontwikkelen. Er zullen meer tegenslagen zijn dan gewoonlijk en het is onwaarschijnlijk dat u veel voortgang zult maken. Oefen geduld uit, er komen betere tijden. Gebruik deze gelegenheid om alles te leren van de tegenslagen en zorg ervoor dat u niet tweemaal dezelfde fout maakt. Mocht het lot weer tegen u samenspannen, onthoud dan dat u het lot niet kan dwingen; misschien dat zij iets beter voor u in petto heeft.

twitter
facebook
mail
Third Decanate April 11 to April 20 Geconcentreerde kracht

Richt uw energie op ontwikkeling van uw innerlijke bronnen. Vermijd zoveel mogelijk driftbuien, felle verbale uitwisselingen en iedere confrontatie die kan leiden tot lichamelijk geweld aangezien dit soort gedrag geen voordeel voor u zal opleveren. Als het u lukt deze kracht naar binnen te richten zoals u het zou moeten doen, kunt u in uw ontwikkeling en onderling begrip grote stappen voorwaarts maken.