es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

aries Aries
October
16
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate March 21 to March 31 Weifelende energie

Je bent momenteel verscheurd tussen het verlangen om dingen te bereiken en de desillusie dat hier grenzen aan zijn. Gebruik niet je ongeremde vastbeslotenheid om door deze barrières heen te breken, omdat degenen om je heen hun geduld kunnen verliezen en je in de steek zullen laten. Wacht totdat de zaken zich ontspannen en jij anderen meer begrip en geduld kunt verschaffen.

twitter
facebook
mail
Second Decanate April 1st to April 10 Halsstarrigheid

Je hebt zoveel bereikt en je bent minder tevreden dan ooit. Als jij nu denkt dat je verder vooruitgaat door hardnekkig te zijn en kwesties probeert te forceren, zul je niet alleen je vorige succes riskeren maar ook je gezondheid. Doe een stap terug en probeer te ontspannen. Laat zelfbeheersing terugkeren en je zult merken dat wat een onoverkomelijk probleem leek te zijn eenvoudig opgelost kan worden als je niet zo vastbesloten bent je weg er naartoe plat te walsen.

twitter
facebook
mail
Third Decanate April 11 to April 20 Sterktes en zwaktes

Omdat je energie momenteel op een impulsieve en onregelmatige wijze gebruikt wordt, leid dit eerder tot conflicten dan succes. Maar, wees bewust van zowel je sterktes en zwaktes en probeer niet de een tegen de ander uit te spelen. Accepteer de aanwezigheid van beide uitersten en probeer ze te verenigen. Op deze wijze wordt je ook door degene om je heen gezien als een prettig persoon.