es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

aries Aries
October
17
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate March 21 to March 31 Återhållsamhet är nyckeln

Just nu vill du göra för mycket på en gång. Ta ett steg tillbaka, annars kan allt gå fel på jobbet och arbetskamraterna kan tappa förtroendet för dig. I privatlivet bör du också vara återhållsam annars kommer du att bli missförstådd. Acceptera lugnt din partners och dina vänners åsikter. Stress kan påverka dig så se till att få lite motion och ge dig själv tillräckligt med tid för att hitta lite lugn.

twitter
facebook
mail
Second Decanate April 1st to April 10 Prioritera

Den bästa policy du kan anta på jobbet är att prioritera noggrant och göra allt du kan för att undvika problem, snarare än att springa rakt in i dem. Sluta kritisera dina arbetskamrater och kom ihåg att varje medlem i ett team är viktig! I privatlivet bör du vara lika beslutsam. Lugn och sunt förnuft ska vara det som leder dig framåt, annars kommer du att bli alltmer sliten och frustrerad.

twitter
facebook
mail
Third Decanate April 11 to April 20 Oroliga tider

Din vitalitet har en tendens att tynga dig i stället för att, som man kan kunde förvänta sig, driva dig framåt. Om du inte håller tillbaka lite kommer du inte nå särskilt långt. Du är lättretad av naturen och detta kommer att leda till att du tar olämpliga beslut som leder till diskussioner med nästan alla du möter. Försök att klara av dessa påfrestningar tills denna oroliga period är över.