es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

aries Aries
May
20
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate March 21 to March 31 Självupptagen

I dag mår du äntligen bra med dig själv. Andra märker det på ditt beteende. Oavsett omständigheterna kommer andra ändå att be dig om råd, särskilt om sitt privatliv. Se till att hålla en balans mellan att ge och ta, endast på det sättet kan du också dra nytta av vänskapen. Var lite självupptagen för att hålla denna balans. Meditation kan vara rätt strategi.

twitter
facebook
mail
Second Decanate April 1st to April 10 Behåll lugnet

Det kan bli en turbulent dag för dig. Å ena sidan blir mycket av det du försöker göra inte som du tänkt dig, å andra sidan kan du upptäcka att problemet ligger i de människor du möter. Överreagera inte. Försök i stället att återfå lugnet och att överföra detta på andra. På så sätt kommer du att klara dig relativt opåverkad av denna ganska obehagliga upplevelse.

twitter
facebook
mail
Third Decanate April 11 to April 20 Gruppstyrka

Just nu arbetar du väldigt bra i grupp och du har till och med roligt. Behåll detta kreativa arbetsklimat eftersom ett välfungerande samarbete kommer att leda till att alla kan nå sina individuella mål snabbare. Även i ditt privatliv känner du dig mer tillfreds i en grupp än ensam. Denna känsla kan hjälpa dig att göra framsteg i ditt kärleksliv och även leda till romantik.