es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

aries Aries
September
25
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate March 21 to March 31 Håll fötterna på jorden

Just nu är du lite rastlös och tappar lätt självkontrollen när saker inte blir som du vill eller när någon inte tycker som du. Kontrollera dig själv och kanalisera din energi till något vettigare än konfrontationer. Annars möter du bara motstånd, fler fiender och hinder än du på lång sikt kan hantera.

twitter
facebook
mail
Second Decanate April 1st to April 10 Okontrollerad kraft

Om du inte ser upp kan ditt humör ta över och orsaka mer skada än du kanske förstår. Du har en tendens att vilja mäta dig mot dem omkring dig och därför är du ständigt på jakt efter konfrontationer. Även om du uppskattar att ha en massa energi till ditt förfogande, måste du hålla tillbaka ditt aggressiva beteende eftersom det är opålitligt och kan svika dig i ett avgörande ögonblick. Ägna mer uppmärksamhet åt din hälsa.

twitter
facebook
mail
Third Decanate April 11 to April 20 Tänk efter först

Din självsäkerhet är anmärkningsvärd i dag, men den kommer inte att vara till någon nytta om du agerar utan någon som helst återhållsamhet. Värdefulla bundsförvanter kan vända sig från dig, eftersom du tar ut din egen frustration på de närmast dig. Störta inte rakt in i saker, utan ta ett steg tillbaka och försök att återfå fattningen samtidigt som du tar hand om din hälsa, som är något försämrad just nu.