es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

aries Aries
October
24
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate March 21 to March 31 Tung börda

Du bär på en tung börda vad gäller problem. Du måste ta itu med dem metodiskt, annars kommer svårigheterna bara fortsätta att växa. Kom fram till en strategi för att hantera utmaningar både inom yrkeslivet och inom privatlivet utan att slösa för mycket energi på samma gång. Samtidigt ska du inte lägga för mycket tid på att fundera på detta. Varje dag som går är en förlorad dag. Därför är det dags att ta itu med saker och ting på riktigt och sluta skjuta på det.

twitter
facebook
mail
Second Decanate April 1st to April 10 Utmaningar

Du kommer inom kort att möta nya utmaningar som du måste brottas med. Kanske är det någon som försöker motarbeta dig eller något som helt enkelt rubbar din jämvikt bara genom att finnas där. Det är därför av betydelse att du tar dessa hinder under beaktande, för om du inte tar itu med dem kan de annars lätt påverka ditt liv på ett skadligt sätt.

twitter
facebook
mail
Third Decanate April 11 to April 20 Förväntningar

Var lite uppmärksam på din hälsa då du nu känner dig aningen utarbetad, eftersom flera nära förestående svårigheter syns vid horisonten. Du bör inte försöka tackla dessa problem hals över huvud, utan det är bättre att vara tålmodig och fokusera på att bibehålla din inre balans och undvika direkt konfrontation. Det kommer att resultera i att du kommer att se att ärendet i fråga får ett mer behagligt utfall än vad du förväntade dig.