es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

aries Aries
October
16
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate March 21 to March 31 Vacklande energi

Du slits för närvarande mellan viljan att uppnå saker och besvikelsen du känner över att det finns sådant som begränsar dig. Använd inte din obegränsade självsäkerhet till att bryta genom dessa hinder, eftersom detta kan leda till att din omgivning tröttnar och lämnar dig. Vänta tills allt har lugnat ned sig och du kan möta människor med större förståelse och tålamod.

twitter
facebook
mail
Second Decanate April 1st to April 10 Envishet

Du har uppnått så mycket, men har aldrig varit mindre nöjd. Om du tror att du kan gå vidare genom att vara envis och tvinga fram saker, riskerar du inte bara tidigare framgångar utan även din hälsa. Kliv tillbaka ett steg och försök att slappna av. Ge dig tid att lugna ned dig, så kommer du att upptäcka att det som verkade vara ett oöverkomligt problem lätt kan lösas när du inte är så inställd på att köra fram som en ångvält.

twitter
facebook
mail
Third Decanate April 11 to April 20 Styrkor och svagheter

Eftersom din energi för närvarande förbrukas på ett impulsivt och oberäkneligt sätt leder detta till konflikter snarare än framgång. Se till att du känner till både dina styrkor och svagheter och försök inte spela ut den ena mot den andra. Acceptera att båda ytterligheterna existerar och försök förena dem. På detta sätt kommer du också att uppfattas som trevlig av din omgivning.