es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

cancer Cancer
June
24
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate June 22 to July 2 Vis dine andre sider

Saml mod til at gå i gang med reelle projekter du har planlagt i lang tid. Udtryk dine ideer selvsikkert for at overbevise alle dem, der tvivler på dig. Dem omkring dig vil reagere positivt på din entusiasme og vil forsøge at opmuntre dig yderligere. Dette er også sandt i dit privatliv. Du skal ikke være bange for at vise denne nyfundne side af dig selv frem, da dette er måden, hvorpå du kan bevæge dig fremad.

twitter
facebook
mail
Second Decanate July 3 to July 12 Vær aggressiv

Din nyfundne entusiasme blev tidligere kun udtrykt med tøven. Glem din fortid og se fremad. Vær ikke bange for at skille dig af med alt det, der holder dig tilbage. Du kan endda motivere andre og blive en rollemodel for dem takket være den enorme mængde af vitalitet du har i øjeblikket. Du er fast besluttet på at fuldføre dine planer.

twitter
facebook
mail
Third Decanate July 13 to July 22 Stå fast

Du er beslutsom og endelig i stand til at opnå de ønsker du har haft i lang tid. Hvis du udviser det fornødne mod til at omsætte dine idéer til handling, vil du lykkes. Du kan således forme dit liv mere positivt på lang sigt. De, der er tættest på dig, vil støtte dig, men hold øjnene rettet mod dine mål og vær altid vedholdende.