es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

capricorn Capricorn
July
24
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate December 22 to December 31 Intet held

I dag virker det ikke som om, at tingene går særlig godt. Du har problemer med at koncentrere dig om daglige opgaver. Selvom det er svært at motivere dig selv, skal du ikke blive alt for modløs. Hvis du gør dit bedste, vil du sandsynligvis lykkes med nogle af tingene, men forvent ikke for meget. Når du genvinder din fatning og er mere selvsikker, bliver tingene bedre.

twitter
facebook
mail
Second Decanate January 1st to January 10 Urealistiske forventninger

Du skal ikke være alt for skuffet over, hvordan tingene gik i dag. Trods dine planer, vil du sandsynligvis ikke være i stand til at gøre de store fremskridt. Modstå fristelsen til at give andre skylden, hvis tingene ikke går din vej. Dine urealistiske forventninger kan gøre dig skuffet. Du skal ikke give op, men i stedet drage fordel af de muligheder, der stadig er til stede. I stedet for at tvinge alt igennem skal du tackle tingene mere beskedent.

twitter
facebook
mail
Third Decanate January 11 to Jaunary 20 Utilfredshed

I dag tror du, ​​at verden drejer sig om dig. Dem omkring dig ser forskelligt på tingene, så bliv ikke overrasket, hvis du bliver skuffet. Sænk dine forventninger en smule og overvej andres behov. Ellers vil du kun få nye fjender som et resultat af denne selviske holdning, og dine venner og familie vil undgå dig. Selviskhed skaber altid problemer på lang sigt.