es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

capricorn Capricorn
June
19
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate December 22 to December 31 Øv dig i tålmodighed

Dette er ikke en ideel situation for dig til at fremme dine håb og ønsker. Der vil være mere modgang end normalt, og det er usandsynligt, at du vil gøre nogen fremskridt. Øv dig i tålmodighed - der er bedre tider forude. Benyt lejligheden til at lære alt hvad du kan fra modgangen og sørg for at du ikke laver den samme fejltagelse to gange. Skulle skæbnen gå dig imod igen, så husk at du ikke kan forcere skæbnen, måske er det fordi, at hun har noget bedre i vente for dig.

twitter
facebook
mail
Second Decanate January 1st to January 10 Uventede situationer

Skæbnen har igen spillet dig et puds, og du finder dig selv i en helt anden situation end den, du havde planlagt at være i. Tag det ikke for hårdt. Hvis du var i stand til at planlægge alt, ville mange af livets uventede fornøjelser aldrig forekomme. Så fortvivl ikke, men vær opmærksom på livets skjulte skatte, og sørg for at de ikke smutter forbi og bliver overset fuldstændigt.

twitter
facebook
mail
Third Decanate January 11 to Jaunary 20 Forfølg dine mål

Dit mål er igen længere væk fra din rækkevidde, takket være en ændring i omstændighederne. Lad ikke dette gå dig på. Tænk først og fremmest situationen grundigt igennem. Måske er alt ikke hvad det ser ud til at være ved første øjekast, og den tilsyneladende skade kan begrænses gennem passende handlinger. Hvis det er ikke tilfældet, så tænk over dette; rejsen er målet i sig selv.