es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

capricorn Capricorn
June
25
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate December 22 to December 31 Tænk dig om før du handler

Din selvsikkerhed er bemærkelsesværdig i dag, men vil ikke være god for dig, hvis du handler uden at tænke dig om. Værdifulde allierede kan tilbagetrække deres støtte, fordi du lader dine egne frustrationer gå ud over dem, der er tættest på dig. Tænk før du handler, tag et skridt tilbage, prøv at genvinde din fatning og pas på dit helbred, da det nu er lidt svagere end normalt.

twitter
facebook
mail
Second Decanate January 1st to January 10 Vaklende energi

Du er i øjeblikket splittet mellem ønsket om at opnå ting, og skuffelsen ved, at der er visse grænser for dette. Brug ikke din uhæmmede selvhævdelse til at bryde igennem disse hindringer, da dem omkring dig kan miste tålmodigheden og svigte dig. Vent indtil der er mere ro og du kan vise andre større forståelse og tålmodighed.

twitter
facebook
mail
Third Decanate January 11 to Jaunary 20 Stædighed

Du har opnået så meget og er mindre tilfreds end nogensinde. Hvis du nu tror, at du vil gøre yderligere fremskridt ved at være stædig og forsøge at tvinge din vilje igennem, vil du ikke blot bringe din tidligere succes i fare, men også dit helbred. Tag et skridt tilbage og forsøg at slappe af. Lad din indre ro vende tilbage, og du vil opdage, at hvad der virkede som et uoverstigeligt problem let kan løses, når du ikke er så opsat på at brage din vej igennem.