es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

capricorn Capricorn
July
24
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate December 22 to December 31 Ingen tur

I dag verkar inte saker och ting gå särskilt bra. Du har svårt att koncentrera dig på dina vanliga uppgifter. Bli inte allt för nedslagen även om det är svårt att hitta motivation. Om du gör så gott du kan kommer du sannolikt att lyckas till viss del, men ha inte för höga förväntningar. När du återfår fattningen och känner dig mer självsäker kommer allt att bli bättre.

twitter
facebook
mail
Second Decanate January 1st to January 10 Orealistiska förväntningar

Känn dig inte alltför besviken över hur saker och ting blir i dag. Trots dina planer är det osannolikt att du gör några stora framsteg. Motstå frestelsen att skylla på andra om det inte blir som du vill. Dina orealistiska förväntningar kan göra att du känner dig djupt besviken. Ge inte upp, utan ta vara på de möjligheter som fortfarande erbjuds. I stället för att tvinga fram allting försök ta dig an saker och ting på ett mer anspråkslöst sätt.

twitter
facebook
mail
Third Decanate January 11 to Jaunary 20 Missnöje

I dag tror du att hela världen kretsar runt dig. Människorna i din omgivning ser på saker och ting på ett annat sätt så bli inte förvånad om du blir besviken. Sänk dina förväntningar lite och ta hänsyn till andras behov. Annars kommer du bara få ovänner på grund av din själviska attityd och du kommer att märka att dina vänner och familj undviker dig. Att vara självisk skapar alltid problem i längden.