es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

gemini Gemini
December
2
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate May 21 to May 31 Overdreven nydelse

I dag er du arrogant og nydelsessyg på kontoret. Dine kolleger og chefer vil derfor betragte dig som krævende og uforskammet. Hold den rette balance og tænk over dine krav. Tag ikke kritik af dit adfærd personligt. Sammenlignet med dine venner, er du meget pedantisk og opmærksom på irrelevante trivialiteter. Det gør dig ikke særlig populær. Vær i stedet lidt mere afslappet og tag ikke små problemer så alvorligt.

twitter
facebook
mail
Second Decanate June 1st to June 11 Tunge byrder

Du har i øjeblikket problemer med at udføre din daglige arbejdsrutine. Omstændighederne i dag er ikke særlig lovende, og der er ikke stor chance for, at det du foretager dig, vil lykkes. Lad ikke din frustration gå ud over dine kolleger. Du skal heller ikke isolere dig selv fra dem omkring dig, da isolation ikke vil være hjælpsom. Opsøg din families nærhed og modtag hjælp fra denne langt mere hjælpsomme kilde. Med denne støtte vil du være i stand til at komme igennem denne svære tid.

twitter
facebook
mail
Third Decanate June 12 to June 21 Retræte

Af en eller anden årsag, er du i dag ikke i humør til at være åben med andre. Måske har du for nylig måtte acceptere nogle tilbageslag, og det har rokket ved tilliden til dem omkring dig. Tag den tid du har brug for til at komme til bunds i situationen. Lidt tilbageholdenhed er også nødvendig med hensyn til dit helbred. Din krop har hårdt brug for hvile. I stedet for en længere løbetur, så tag dig en kort spadseretur.