es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

gemini Gemini
June
18
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate May 21 to May 31 Ved mållinjen

Hvis du har arbejdet i lang tid på at få et projekt til at bære frugt, kan det nu være tid til et gennembrud. Du bør dog stadig sikre dig, at du afsætter dine ressourcer effektivt og ikke bliver skødesløs eller lader dig rive med af din succes. Accepter hjælp eller råd fra dem omkring dig, da det kan gøre en stor forskel for resultatet. Men tvivl ikke på dine evner, da de kan være meget vigtigere end du tror.

twitter
facebook
mail
Second Decanate June 1st to June 11 Ikke flere drømme

Hvis du for nylig har været en travl fantast og drømt en masse ting op, så er det nu tid til at vågne op og tackle disse projekter i virkeligheden. Kun i virkeligheden vil det vise sig, om dine planer har et solidt fundament og kan gennemføres. Men hvis du fortsætter med at fordybe dig selv i urealistiske drømme, vil du gå glip af en vigtig chance og spilde din kostbare energi.

twitter
facebook
mail
Third Decanate June 12 to June 21 Mod til forandring

Det virker til, at tiden endelig er kommet til at gøre dine drømme til virkelighed. Vær modig, og du vil være i stand til ikke blot at forbedre dit privatliv, men også din karriere. Du bliver måske også en rollemodel for dem omkring dig. Men du skal også finde tid til at have det sjovt for at komme af med din stress. Brug din fritid på rekreative aktiviteter. Dette vil sikre, at du ikke glemmer dine mål.