es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

gemini Gemini
May
25
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate May 21 to May 31 Ændr dit perspektiv

Det er meget fristende at stole på det man kender, men på denne måde, bliver tingene rustne med tiden. Prøv at opdage nye tilgange for at opnå succes. Dem omkring dig vil reagere positivt og også tilbyde hjælp i tilfælde af en ny start. Accepter denne hjælp med ynde, da du vil kunne lære meget af andres erfaringer.

twitter
facebook
mail
Second Decanate June 1st to June 11 Alle tegn peger på en ny start

Tiden til at risikere en ny start er perfekt i øjeblikket. Brug din energi på at få et planlagt projekt ud af starthullerne. Hvis du betror dig til dem omkring dig, vil de hjælpe dig med at tage de første skridt. Den positivitet du udstråler er attraktiv for andre. Du kan skabe relationer med nye kontakter og være sikker på støtte fra andre.

twitter
facebook
mail
Third Decanate June 12 to June 21 Ny start

Der er mange nye muligheder for dig. På arbejdspladsen kan du sætte helt nye tendenser. Hvis du tager dine kollegers ideer alvorligt, vil du være i stand til at skabe kreative løsninger fra de mange forskellige forslag. Det vrimler også med ændringer i dit privatliv. Byd nye mennesker velkommen med åbne arme, og du vil bemærke, at venskaber kan udvikle sig, som vil øge dine nuværende kontakter.