es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

gemini Gemini
May
23
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate May 21 to May 31 Inspirationskilder

Få det meste ud af enhver lejlighed til at puste nyt liv i dine ideer og planer. Både samtaler med venner eller kolleger, og en ændring i din egen opfattelse, kan være nyttig. Vær åben over for nye erfaringer og ideer der præsenteres for dig, men bliv ikke alt for påvirket så du viger for langt væk fra din oprindelige sti. Forbliv tro mod dig selv.

twitter
facebook
mail
Second Decanate June 1st to June 11 Udvid din horisont

I øjeblikket, er din vej til succes blokeret, selvom du tidligere, med din gamle fremgangsmåde, altid var på rette spor og gjorde gode fremskridt. Nu er der for mange forhindringer i vejen, og det er nødvendigt at revurdere situationen og se på nogle nye muligheder. Prøv at ændre din tilgang og fokuser på hovedopgaven, så vil du være meget tættere på at nå dit mål.

twitter
facebook
mail
Third Decanate June 12 to June 21 Ved mållinjen

Hvis du har arbejdet i lang tid på at få et projekt til at bære frugt, kan det nu være tid til et gennembrud. Du bør dog stadig sikre dig, at du afsætter dine ressourcer effektivt og ikke bliver skødesløs eller lader dig rive med af din succes. Accepter hjælp eller råd fra dem omkring dig, da det kan gøre en stor forskel for resultatet. Men tvivl ikke på dine evner, da de kan være meget vigtigere end du tror.