es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

gemini Gemini
May
22
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate May 21 to May 31 Bereik uw doelen

Doelstellingen die u al enige tijd nastreeft zijn nu eindelijk binnen handbereik. U voelt zich gesterkt door de bemoediging die u van iedereen krijgt, wat u opbeurt om de laatste essentiële stappen te nemen. Blijf met uw voeten op de grond en streef uw doelstellingen consistent na. Zij zullen dan gerealiseerd worden.

twitter
facebook
mail
Second Decanate June 1st to June 11 Nieuwe paden betreden

Probeer verder te gaan vanuit uw bestaande strategieën voor probleem oplossingen en zoek nieuwe manieren om problemen te benaderen die u niet zo frustrerend vindt. Een veel minder conventionele weg kan soms resulteren in een veel meer bevredigend resultaat voor iedereen die het betreft. U zult ook een nieuwe metgezel voor de reis vinden die u kan helpen bij moeilijkheden die u onderweg kunt tegenkomen.

twitter
facebook
mail
Third Decanate June 12 to June 21 Laat uzelf inspireren

Veel mensen zullen u benaderen met nieuwe concepten en ideeën. Accepteer deze hulp en omarm de diversiteit van alle nieuwe kansen die hieruit ontstaan. U zult onverwachte vooruitgang boeken en een grote stap nemen naar het volbrengen van de droom waar u zo lang in geloofd heeft. Zorg ervoor dat u rekening houdt met alle betrokken risico's zodat u niet alles verliest wat u tot dusver heeft bereikt.