es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

gemini Gemini
June
16
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate May 21 to May 31 Ondersteuning voor uw plannen

Neem de tijd om na te denken over uw recente ervaringen en waardeer het dat u nu uw leven in een meer positieve richting vooruit kan brengen. Nu is het moment om plannen in werking te zetten in uw persoonlijke en professionele leven. Anderen zullen dit begrijpen en u hier in ondersteunen, dus er is geen noodzaak meer om dingen geheim te houden!

twitter
facebook
mail
Second Decanate June 1st to June 11 Zelfverzekerd transformeren van projecten

Uw professionele en persoonlijke projecten worden opgemerkt door de belangrijke mensen in uw leven. Gebruik deze invloed en richt u op de taak met vertrouwen! Breng uw zienswijze naar voren met overtuiging maar overdoe het niet. Arrogant zijn zal u doel niet helpen te bereiken maar de zelfbeheersing die u laat zien zal waarschijnlijk meer positiever bijdragen aan het resultaat.

twitter
facebook
mail
Third Decanate June 12 to June 21 Zeg vaarwel

U hebt besloten een nieuwe richting in te gaan en gaat op een wat terughoudende wijze verder met uw ambitieuze plannen. Zeg vaarwel tegen het verleden en laat oude vertrouwdheden achter. Vergeet ze niet maar richt al uw energie op wat voor u ligt. Gebruik oude en nieuwe vertrouwheden om u te helpen op uw nieuw gevonden pad.