es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

gemini Gemini
June
19
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate May 21 to May 31 Keerpunt in zicht

Vandaag kan jij het zaad zaaien voor een nieuw begin. Je kunt nu een paar veranderingen in je carrière verwezenlijken. Echter, jouw succes zal anderen afgunstig maken, dus niet arrogant zijn. Je dierbaren zullen volledig en volslagen vertrouwen in je hebben en zullen de voordelen en nadelen van jouw plannen met je bespreken. Alleen op deze wijze kan jij jezelf beschermen tegen falen. Je moet je door de stormachtige tijden die voor je liggen heen werken met een houding van kalmte. Een verwen weekeinde of een korte onderbreking kan wonderen doen.

twitter
facebook
mail
Second Decanate June 1st to June 11 Nieuwe horizons

Vandaag bezit jij het zelfvertrouwen om iets nieuws te proberen. Tengevolge daarvan, kun je veranderingen ondervinden in je carrière, je fysieke gezondheid en ook in je liefdesleven. Dus, pak die lang vooruit geplande projecten aan en begin ermee. Je nieuwe aanpak zal als positief gezien worden door anderen die je ook zullen ondersteunen, maar zorg ervoor dat je met beide voeten op de grond blijft staan.

twitter
facebook
mail
Third Decanate June 12 to June 21 Laat de andere kanten van jezelf zien

Verzamel de moed om echt lang geplande projecten te verwezenlijken. Promoot je ideeën zelfverzekerd om twijfelaars te overreden. Degenen om je heen zullen positief reageren op je enthousiasme en zullen proberen je nog meer te stimuleren. Dit geldt ook voor je privéleven. Schuw niet om te pronken met deze nieuw ontdekte kant van jezelf – dit is de manier om vooruit te komen.