es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

gemini Gemini
December
14
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate May 21 to May 31 Problemen

Wees niet verrast als u zich vandaag een beetje in de war voelt, luister in plaats daarvan naar uw lichaam en zorg ervoor. Er komt een tijd waarin u zich gelukkiger en meer ontspannen voelt. Vooral niet uw frustratie uiten op mensen in openbare dienst of uw meerderen omdat het nu niet het juiste moment is om in onnodige geschillen te raken.

twitter
facebook
mail
Second Decanate June 1st to June 11 Vrijmoedigheid en terughoudendheid

Vandaag hebt u meer dan gewoonlijk de neiging te aarzelen tussen vrijmoedigheid en terughoudendheid. Nadenken over het verleden helpt u de relatieve waarde van alle moeilijkheden beseffen en maken sommige hiervan volstrekt onbeduidend. Door dit te doen voelt u zich beter op uw gemak en ook in uw leefwereld en ervaart u beduidend minder weerstand van uw omgeving.

twitter
facebook
mail
Third Decanate June 12 to June 21 Oncontroleerbare woede

U zit vol energie en enthousiasme wat, als u niet voorzichtig bent, helaas kan leiden tot vlagen van arrogantie en agressie wanneer u vooruit probeert te komen zonder veel aandacht te hebben voor het welzijn van anderen. U moet zeker al het mogelijke doen om behulpzamer te zijn en elke dergelijke confrontatie te omzeilen. Probeer ook behulpzaam te zijn wanneer u kunt.