es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

gemini Gemini
December
5
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate May 21 to May 31 Beteugeling

Je streeft je doelen na met enorme gedrevenheid en energie; probeer uw oncontroleerbaar verlangen naar succes te beteugelen. Houdt u ondanks uw enthousiasme een beetje in, bekijk het grote plaatje en gun uw lichaam rust zodat deze voorbereid is op de komende taken Dit kan de verstandigste houding zijn omdat u onderweg misschien nog meer offers moet brengen.

twitter
facebook
mail
Second Decanate June 1st to June 11 Houd je beide voeten op de grond

Je bent momenteel enigszins rusteloos en je neigt in woede te ontsteken als de zaken niet gaan zoals je wilt of als iemand een andere mening heeft. Houd jezelf in de gaten en richt je energie op iets verstandiger dan confrontaties. Dit is waarom je nu misschien alleen maar vijanden en meer barrières tegenkomt dan je op de lange termijn aankunt.

twitter
facebook
mail
Third Decanate June 12 to June 21 Ongecontroleerde kracht

Als je niet uitkijkt, kan je driftigheid het overnemen en meer schade veroorzaken dan je op prijs stelt. Je neigt jezelf te willen meten met de anderen om je heen en bent daarom op zoek naar een confrontatie. Beteugel je agressief gedrag omdat, hoewel je het op prijs stelt energie tot je beschikking te hebben, het onstabiel is en je op een belangrijk moment in de steek kan laten. Let meer op je gezondheid.