es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

gemini Gemini
October
1
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate May 21 to May 31 Sansad, lugn och samlad

I dag mår du fantastiskt. Du är vid god hälsa och har gott självförtroende. Du gör framsteg på jobbet och kan äntligen genomföra de där nya idéerna. I ditt privatliv fortsätter du att blomstra, använd den här tiden för att utforska nya möjligheter och vidga dina vyer. Ditt självförtroende stärks och med detta kommer din känsla av tillfredsställelse att förlängas.

twitter
facebook
mail
Second Decanate June 1st to June 11 Till din fördel

Du är full av energi och kan ta itu med viktiga frågor. Du tänker klart vilket hjälper dig att framgångsrikt avsluta en viss situation. Även i ditt privatliv kan du se klarare på saker som har bekymrat dig, och du kan lätt lösa problem som du tidigare undvikit och du får därmed positiv uppskattning för hur du hanterat det hela.

twitter
facebook
mail
Third Decanate June 12 to June 21 Dynamisk

Din energi är smittsam. Nu är också rätt tidpunkt för att införa nya idéer. De beslut som du fram tills nu hade undvikit att fatta, visar sig nu vara mycket betydelsefulla för dig. Trots din energi bör du inte handla överilat och du måste se till att du är fullt medveten om vad följderna av dina handlingar kan bli. Gå igenom allt noggrant och lugnt.