es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

leo Leo
January
17
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate July 23 to August 2 Mere tolerance

For folk omkring dig, virker du som en fanatisk missionær. Hold dig lidt tilbage og accepter andres meninger og adfærd. Du skal heller ikke blive vred, når andre laver en fejl. For meget spænding vil være skadeligt for dit helbred. Du har også selv brug for kærlighed og påskønnelse. Glem dagligdagens stress. Afslapning vil genoplade dit energilager.

twitter
facebook
mail
Second Decanate August 3 to August 13 Vanskelige tider

Du vil blive konfronteret med situationer, som vil skubbe din tålmodighed til det yderste. Det er vigtigt ikke at tvivle på dine egne evner. Du har magten til at ændre din situation. Hvis du støder på vanskeligheder på arbejdspladsen, så prøv at forblive i kontrol og find den bedste måde, hvorpå du kan løse alle udestående problemer. Problemer placeres i sidste ende foran os, så vi kan lære af dem. Brug denne gang på en positiv måde og til at forbedre de færdigheder, du har brug for.

twitter
facebook
mail
Third Decanate August 14 to August 23 Prøvende tider

Vær forberedt på at klare nye udfordringer, især på arbejdet, hvor det i første omgang er usandsynligt, at du gør de store fremskridt. Det skal du ikke lade dig skræmme af. Sådanne faser kommer og går. I dit privatliv mangler du også en frisk stimulus. Du føler, at relationerne med dem omkring dig bliver for slidte. Bryd fri af eksisterende rutiner og gør noget usædvanligt.