es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

leo Leo
January
26
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate July 23 to August 2 Tilbageholdenhed er nøglen

I øjeblikket vil du have alt på én gang. Tag et skridt tilbage, ellers kan ting gå galt for dig på dit arbejde og kolleger kan meget vel miste tilliden til dig. I dit privatliv bør du også udvise tilbageholdenhed, ellers vil du blive misforstået. Accepter roligt din partners og venners meninger. Enhver stress du måske føler kan påvirke dig, så få noget motion og tag lidt tid til dig selv, for at finde fred.

twitter
facebook
mail
Second Decanate August 3 to August 13 Sæt prioriteter

Det bedste du kan gøre på dit arbejde er, at sætte dine prioriteter omyggeligt og gøre dit bedste for at undgå problemer i stedet for at konfrontere dem. Stop med at kritisere dine kolleger og husk, at hvert medlem af et team er vigtigt! I dit privatliv bør du også være lige så beslutsom. Ro og sund fornuft bør være vejen frem, ellers vil du blive mere og mere udbrændt og frustreret.

twitter
facebook
mail
Third Decanate August 14 to August 23 Rastløse tider

Din begejstring har det med at slide på dig, i stedet for, som man måske kunne forvente, at drive dig fremad. Hvis du ikke undertrykker denne trang vil du ikke komme særlig langt. Din irritable natur får dig til at tage uhensigtsmæssige beslutninger og fører til skænderier med næsten alle, du møder. Prøv at modstå dette pres, indtil denne rastløse fase er overstået.