es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

leo Leo
February
9
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate July 23 to August 2 Hold fødderne nede på jorden

Du er i øjeblikket lidt rastløs og har tendens til nemt at blive arrig, når tingene ikke går, som du vil have det, eller når nogen har en anden mening. Hold dig selv i skak og kanaliser din energi til noget mere fornuftigt end konfrontationer. Det er derfor, du nu måske kun støder på fjender og flere barrierer, end du kan klare på langt sigt.

twitter
facebook
mail
Second Decanate August 3 to August 13 Ukontrolleret kraft

Hvis du ikke passer på kan dit temperament overtage og forårsage mere skade end du ønsker. Du har tendens til at ville måle dig selv med dem omkring dig, og du er derfor på udkig efter konfrontation. Stop dit aggressive adfærd, for selv om du værdsætter at have energi til overs, er det ustabilt og kan svigte dig på et afgørende tidspunkt. Vær mere opmærksom på dit helbred.

twitter
facebook
mail
Third Decanate August 14 to August 23 Tænk dig om før du handler

Din selvsikkerhed er bemærkelsesværdig i dag, men vil ikke være god for dig, hvis du handler uden at tænke dig om. Værdifulde allierede kan tilbagetrække deres støtte, fordi du lader dine egne frustrationer gå ud over dem, der er tættest på dig. Tænk før du handler, tag et skridt tilbage, prøv at genvinde din fatning og pas på dit helbred, da det nu er lidt svagere end normalt.