es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

leo Leo
January
28
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate July 23 to August 2 Usikkerhed og vanskeligheder

Du kan opleve tvivl, som kan skabe problemer. Din energi er helt sikkert højere, men på en foruroligende og uharmonisk måde. Hvis du for eksempel, forsøger at vinde anerkendelse på bekostning af andre, skal du passe på, at du ikke får fjender undervejs. Det vil kun bringe dig problemer. Hvis du i stedet holder dig lidt i baggrunden og undgår enhver form for drastisk handling, vil du overleve denne periode uden for meget besvær.

twitter
facebook
mail
Second Decanate August 3 to August 13 Byrder

Vær opmærksom på dit helbred, da du godt kan føle dig lidt overspændt i dag, idet mere truende vanskeligheder viser sig i horisonten. Forsøg ikke at løse disse problemer med det samme, men vær i stedet tålmodig og fokuser på at opnå en indre balance i dig selv i stedet for direkte konfrontation. Som en konsekvens deraf, vil du sikkert finde ud af, at tingene vil få et langt mere behageligt resultat end du måske havde forventet.

twitter
facebook
mail
Third Decanate August 14 to August 23 Problemer

Du skal ikke blive overrasket, hvis du føler dig lidt ude af trit i dag, lyt i stedet til din krop og tag dig af den. Tiden vil komme, hvor du føler dig gladere og mere afslappet. Frem for alt, skal du ikke lade din frustration gå ud over mennesker i offentlig tjeneste eller dine overordnede, de dette ikke er det bedste tidspunkt til at gå ind i unødvendige tvister.