es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

leo Leo
August
20
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate July 23 to August 2 Nye kyster

I dag besidder du selvtilliden til at prøve noget nyt. Derfor, kan du opleve ændringer i din karriere, dit fysiske velbefindende og også i dit kærlighedsliv. Så gå i gang med at tackle projekter du har planlagt i lang tid. Din nye fremgangsmåde vil blive bemærket positivt af andre, som vil støtte dig, men sørg for, at holde begge ben på jorden.

twitter
facebook
mail
Second Decanate August 3 to August 13 Vis dine andre sider

Saml mod til at gå i gang med reelle projekter du har planlagt i lang tid. Udtryk dine ideer selvsikkert for at overbevise alle dem, der tvivler på dig. Dem omkring dig vil reagere positivt på din entusiasme og vil forsøge at opmuntre dig yderligere. Dette er også sandt i dit privatliv. Du skal ikke være bange for at vise denne nyfundne side af dig selv frem, da dette er måden, hvorpå du kan bevæge dig fremad.

twitter
facebook
mail
Third Decanate August 14 to August 23 Vær aggressiv

Din nyfundne entusiasme blev tidligere kun udtrykt med tøven. Glem din fortid og se fremad. Vær ikke bange for at skille dig af med alt det, der holder dig tilbage. Du kan endda motivere andre og blive en rollemodel for dem takket være den enorme mængde af vitalitet du har i øjeblikket. Du er fast besluttet på at fuldføre dine planer.