es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

leo Leo
August
14
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate July 23 to August 2 Laat de andere kanten van jezelf zien

Verzamel de moed om echt lang geplande projecten te verwezenlijken. Promoot je ideeën zelfverzekerd om twijfelaars te overreden. Degenen om je heen zullen positief reageren op je enthousiasme en zullen proberen je nog meer te stimuleren. Dit geldt ook voor je privéleven. Schuw niet om te pronken met deze nieuw ontdekte kant van jezelf – dit is de manier om vooruit te komen.

twitter
facebook
mail
Second Decanate August 3 to August 13 Ben agressief

Je nieuw ontdekte enthousiasme werd vroeger alleen aarzelend verwoord. Laat nu eindelijk je verleden achter je en kijk vooruit naar de toekomst. Wees niet bang je te ontdoen van alles wat je terughoudt. Je kunt zelfs anderen motiveren en voor hen een rolmodel worden dankzij de enorme hoeveelheid vitaliteit die je momenteel bezit. Je bent vastbesloten om je plannen af te maken.

twitter
facebook
mail
Third Decanate August 14 to August 23 Sta standvastig

Je bent resoluut en eindelijk in staat je lang bewaarde geheime verlangens te volbrengen. Als je de moed kan verzamelen om je ideeën in actie om te zetten, zul je er in slagen. Je kunt dus je leven op langere termijn positiever vormen. Degenen dichtst naast je zullen ondersteunend zijn, maar verlies je doelstellingen niet uit het oog en wees altijd vasthoudend.