es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

leo Leo
August
11
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate July 23 to August 2 Zeg vaarwel

U hebt besloten een nieuwe richting in te gaan en gaat op een wat terughoudende wijze verder met uw ambitieuze plannen. Zeg vaarwel tegen het verleden en laat oude vertrouwdheden achter. Vergeet ze niet maar richt al uw energie op wat voor u ligt. Gebruik oude en nieuwe vertrouwheden om u te helpen op uw nieuw gevonden pad.

twitter
facebook
mail
Second Decanate August 3 to August 13 Nieuwe aanpak

Het moment is aangebroken om eindelijk te beginnen aan de taak om uw lang gekoesterde plannen in praktijk te brengen en te beginnen met iets nieuws. U straalt vertrouwen en enthousiasme uit wat aanlokkelijk is voor diegene die u kunt helpen om uw ambitieuze plannen uit te voeren. Zorg ervoor dat u dankbaar bent voor de aangeboden hulp en beschouw het niet als iets vanzelfsprekend.

twitter
facebook
mail
Third Decanate August 14 to August 23 Realiseer uw dromen

Een lang gekoesterde droom ontwaakt nu en wacht op u om het een concrete werkelijkheid te maken. Gebruik de kans en maak deze droom waar aangezien het uw leven op een langdurige en positieve manier zal veranderen. Familie en vrienden zullen positief reageren op deze verandering en zullen u in uw acties volledig ondersteunen.