es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

leo Leo
January
22
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate July 23 to August 2 Emotionele uitbarstingen

Op het werk moet je twee keer nadenken over je beslissingen. Je neigt naar overhaast gedrag waar je later spijt van kunt krijgen. Je bent zo gefixeerd op succes dat je de gewenste doelstelling wilt bereiken ten koste van anderen. In plaats daarvan, stop met het jezelf naar voren werken ten koste van anderen aangezien je collega’s je daarvoor op een dag misschien met gelijke munt zullen terugbetalen. Je labiele gevoelens zijn ook merkbaar in je relatie. Je moet hieraan in dit opzicht meer aandacht schenken.

twitter
facebook
mail
Second Decanate August 3 to August 13 Meer verdraagzaamheid

Voor degenen om je heen lijk jij op een fanatieke missionaris. Houd je een beetje in en accepteer de meningen en het gedrag van anderen. Laat je ook niet gemakkelijk boos maken als anderen een fout maken. Te veel opwinding is nu in elk geval schadelijk voor je gezondheid. Jij zelf hebt ook genegenheid en waardering nodig. Laat de spanningen van het alledaagse leven achter je. Ontspanning zal je energie weer opladen.

twitter
facebook
mail
Third Decanate August 14 to August 23 Ontevredenheid

Vandaag denk jij dat de wereld om jou draait. Degenen om je heen zien de dingen anders dus wees niet verrast als je teleurgesteld wordt. Verminder je verwachtingen enigszins en denk na over de behoeftes van anderen. Anders zul je ten gevolge van deze egoïstische houding alleen maar vijanden maken, en je vrienden en familie zullen je merkbaar ontwijken. Egoïsme creëert op de lange duur altijd problemen.