es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

leo Leo
January
22
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate July 23 to August 2 Känsloutbrott

På jobbet bör du tänka igenom alla dina beslut två gånger. Du har en tendens att handla överilat och sedan ångra dig. Du är så fixerad vid framgång att du vill uppnå det önskade målet på andras bekostnad. Du bör därför sluta knuffa dig fram eftersom dina arbetskamrater en dag kan komma att betala tillbaka med samma mynt. Dina labila känslor ger sig även tillkänna i din relation. Du måste vara mer uppmärksam på detta.

twitter
facebook
mail
Second Decanate August 3 to August 13 Större tolerans

Din omgivning ser på dig som en fanatisk missionär. Håll igen lite och acceptera andras åsikter och sätt att vara. Bli inte heller arg på en gång om någon gör ett misstag. För mycket spänning är skadligt för din hälsa just nu. Du själv behöver också kärlek och uppskattning. Lämna den stressiga vardagen bakom dig. Lite avkoppling kommer att ladda dina energidepåer igen.

twitter
facebook
mail
Third Decanate August 14 to August 23 Missnöje

I dag tror du att hela världen kretsar runt dig. Människorna i din omgivning ser på saker och ting på ett annat sätt så bli inte förvånad om du blir besviken. Sänk dina förväntningar lite och ta hänsyn till andras behov. Annars kommer du bara få ovänner på grund av din själviska attityd och du kommer att märka att dina vänner och familj undviker dig. Att vara självisk skapar alltid problem i längden.