es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

libra Libra
April
2
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate September 24 to October 3 Giv slip

Din beslutsomhed er prisværdig, men du glemmer, at der er mere ved livet end bare succes. Din stræben er så vedholdende, at du også er nødt til at acceptere tilbageslag. Giv dig selv lidt mere tid til at nå dine mål på en mere afslappet måde. Først da vil du være i stand til at nyde succes. Giv dig selv lidt plads til at slappe af, ellers vil livet simpelthen passere forbi.

twitter
facebook
mail
Second Decanate October 4 to October 13 Følelsesudbrud

På arbejdet bør du tænke alle dine beslutninger igennem to gange. Du har en tendens til overilet adfærd, som du senere kan komme til at fortryde. Du er så fikseret på succes, at du ønsker at opnå det ønskede mål på bekostning af andre. Du bør i stedet stoppe med at skubbe andre af vejen, da dine kollegaer måske en dag gengælder tjenesten. Dine påvirkelige følelser er også mærkbare i dit forhold. Du bør udvise mere opmærksomhed i denne forbindelse.

twitter
facebook
mail
Third Decanate October 14 to October 23 Mere tolerance

For folk omkring dig, virker du som en fanatisk missionær. Hold dig lidt tilbage og accepter andres meninger og adfærd. Du skal heller ikke blive vred, når andre laver en fejl. For meget spænding vil være skadeligt for dit helbred. Du har også selv brug for kærlighed og påskønnelse. Glem dagligdagens stress. Afslapning vil genoplade dit energilager.