es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

libra Libra
September
25
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate September 24 to October 3 Ny start

Der er mange nye muligheder for dig. På arbejdspladsen kan du sætte helt nye tendenser. Hvis du tager dine kollegers ideer alvorligt, vil du være i stand til at skabe kreative løsninger fra de mange forskellige forslag. Det vrimler også med ændringer i dit privatliv. Byd nye mennesker velkommen med åbne arme, og du vil bemærke, at venskaber kan udvikle sig, som vil øge dine nuværende kontakter.

twitter
facebook
mail
Second Decanate October 4 to October 13 Vendepunkt

Du oplever visse ændringer i dit liv. Du skal ikke kæmpe imod dem, men i stedet glæde dig over verden med åbne arme. Du vil møde nye mennesker som du kan have det sjovt med, og fostre meningsfulde relationer. På karrierefronten vil du stå over for nye udfordringer. Men der er ingen grund til at være bange, da du har heldet på din side. Betragt situationen som en mulighed for personlig vækst.

twitter
facebook
mail
Third Decanate October 14 to October 23 Nye impulser

Du er sprængfyldt med energi. Rekreative aktiviteter er en fremragende måde hvorpå du kan tilfredsstille denne livslyst. Da du er i enorm god fysisk form, kan du også deltage i intens styrketræning. Brug denne energi til at realisere gamle drømme om dit job. Din egen selvsikkerhed vil tiltrække andre, så der er ingen grund til at bekymre dig om den støtte du har brug for. Succes er garanteret.