es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

libra Libra
September
27
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate September 24 to October 3 Udvid din horisont

I øjeblikket, er din vej til succes blokeret, selvom du tidligere, med din gamle fremgangsmåde, altid var på rette spor og gjorde gode fremskridt. Nu er der for mange forhindringer i vejen, og det er nødvendigt at revurdere situationen og se på nogle nye muligheder. Prøv at ændre din tilgang og fokuser på hovedopgaven, så vil du være meget tættere på at nå dit mål.

twitter
facebook
mail
Second Decanate October 4 to October 13 Ved mållinjen

Hvis du har arbejdet i lang tid på at få et projekt til at bære frugt, kan det nu være tid til et gennembrud. Du bør dog stadig sikre dig, at du afsætter dine ressourcer effektivt og ikke bliver skødesløs eller lader dig rive med af din succes. Accepter hjælp eller råd fra dem omkring dig, da det kan gøre en stor forskel for resultatet. Men tvivl ikke på dine evner, da de kan være meget vigtigere end du tror.

twitter
facebook
mail
Third Decanate October 14 to October 23 Ikke flere drømme

Hvis du for nylig har været en travl fantast og drømt en masse ting op, så er det nu tid til at vågne op og tackle disse projekter i virkeligheden. Kun i virkeligheden vil det vise sig, om dine planer har et solidt fundament og kan gennemføres. Men hvis du fortsætter med at fordybe dig selv i urealistiske drømme, vil du gå glip af en vigtig chance og spilde din kostbare energi.