es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

libra Libra
March
19
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate September 24 to October 3 Utilfredshed

I dag tror du, ​​at verden drejer sig om dig. Dem omkring dig ser forskelligt på tingene, så bliv ikke overrasket, hvis du bliver skuffet. Sænk dine forventninger en smule og overvej andres behov. Ellers vil du kun få nye fjender som et resultat af denne selviske holdning, og dine venner og familie vil undgå dig. Selviskhed skaber altid problemer på lang sigt.

twitter
facebook
mail
Second Decanate October 4 to October 13 Prøvende tider

Vær forberedt på at klare nye udfordringer, især på arbejdet, hvor det i første omgang er usandsynligt, at du gør de store fremskridt. Det skal du ikke lade dig skræmme af. Sådanne faser kommer og går. I dit privatliv mangler du også en frisk stimulus. Du føler, at relationerne med dem omkring dig bliver for slidte. Bryd fri af eksisterende rutiner og gør noget usædvanligt.

twitter
facebook
mail
Third Decanate October 14 to October 23 Vanskelig situation

Du vil blive konfronteret med udfordringer der sætter dig under større pres end normalt i dag. Det vil være tilrådeligt at gemme dig selv lidt af vejen, i stedet for at tage ansvar for alt. Dette vil hjælpe dig, frem for alt i dit arbejde, med at spare energi til de virkelig vigtige ting. Tænk også på dit helbred. Det er langt mere fordelagtigt at spare din energi i stedet for at være fuldstændig drænet.