es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Dansk (Danish)

libra Libra
September
30
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate September 24 to October 3 Alle tegn peger på en ny start

Tiden til at risikere en ny start er perfekt i øjeblikket. Brug din energi på at få et planlagt projekt ud af starthullerne. Hvis du betror dig til dem omkring dig, vil de hjælpe dig med at tage de første skridt. Den positivitet du udstråler er attraktiv for andre. Du kan skabe relationer med nye kontakter og være sikker på støtte fra andre.

twitter
facebook
mail
Second Decanate October 4 to October 13 Ny start

Der er mange nye muligheder for dig. På arbejdspladsen kan du sætte helt nye tendenser. Hvis du tager dine kollegers ideer alvorligt, vil du være i stand til at skabe kreative løsninger fra de mange forskellige forslag. Det vrimler også med ændringer i dit privatliv. Byd nye mennesker velkommen med åbne arme, og du vil bemærke, at venskaber kan udvikle sig, som vil øge dine nuværende kontakter.

twitter
facebook
mail
Third Decanate October 14 to October 23 Vendepunkt

Du oplever visse ændringer i dit liv. Du skal ikke kæmpe imod dem, men i stedet glæde dig over verden med åbne arme. Du vil møde nye mennesker som du kan have det sjovt med, og fostre meningsfulde relationer. På karrierefronten vil du stå over for nye udfordringer. Men der er ingen grund til at være bange, da du har heldet på din side. Betragt situationen som en mulighed for personlig vækst.