es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Nederlands (Dutch)

libra Libra
April
2
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate September 24 to October 3 Terughoudendheid is de sleutel

Op het moment wil je teveel tegelijk. Doe een stap terug; anders pakken de dingen misschien verkeerd uit voor je op het werk en collega’s kunnen het vertrouwen in je verliezen. Ook in je privéleven moet jij je terughoudend gedragen, anders wordt je verkeerd begrepen. Accepteer rustig de opinies van je partner en vrienden. Alle spanning die je misschien voelt kan je beïnvloeden, dus ga wat trainen en neem genoeg tijd voor jezelf om wat rust te vinden.

twitter
facebook
mail
Second Decanate October 4 to October 13 Stel prioriteiten

De beste gedragslijn die je kunt kiezen is om voorzichtig je prioriteiten te stellen en je best te doen om problemen te ontwijken, liever dan ze frontaal te confronteren. Stop met het bekritiseren van je collega’s en onthoud dat elk lid van een team belangrijk is! Ook in je privéleven moet je net zo beslissend zijn. Kalmte en gezond verstand moet de weg vooruit zijn; anders raak je meer en meer uitgeput en gefrustreerd .

twitter
facebook
mail
Third Decanate October 14 to October 23 Onrustige tijden

Je uitbundigheid heeft de tendens om je uit te putten, in plaats van, zoals je misschien verwacht, je vooruit te stuwen. Als je deze drang niet onderdrukt dan kom je niet erg ver. Je opvliegende karakter veroorzaakt dat je ongepaste beslissingen neemt en leidt tot argumenten met bijna iedereen die je ontmoet. Probeer deze spanningen te onderdrukken totdat deze onrustige fase voorbij is.