es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

libra Libra
June
17
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate September 24 to October 3 Nöjd

Du är fysiskt och psykiskt frisk och känner dig helt nöjd. Du finner nöje i det du gör och du vill dela dessa erfarenheter med dem som står dig närmast. Din omgivning finner detta mycket attraktivt och uppmuntrande och det bidrar till att stärka både gamla och nya relationer. Dessa personer kommer sedan att stötta dig när du inte känner dig fullt så självsäker.

twitter
facebook
mail
Second Decanate October 4 to October 13 En upptäcktsfärd

Med din nyfunna energi och entusiasm är det en bra tidpunkt för att utforska olika möjligheter som kan leda till spännande och oförglömliga upplevelser. Var bara försiktig så du inte blir inblandad i alltför många olika projekt samtidigt och tröttar ut dig. Om detta händer kommer du oundvikligen ställas inför oavslutade uppgifter som kan bli en belastning.

twitter
facebook
mail
Third Decanate October 14 to October 23 Tydliga beslut

Om du har plågats av tvivel nyligen och inte kunnat ta ett beslut, kan du nu äntligen se allt i ett klarare ljus. Du känner dig balanserad nog att kunna lita på att resultatet av ett beslut kommer att leda till något bra. Du kan även se på problem ur olika perspektiv och kan kanske hitta en kompromiss som alla sidor accepterar.