es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

libra Libra
April
10
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate September 24 to October 3 Okontrollerad kraft

Om du inte ser upp kan ditt humör ta över och orsaka mer skada än du kanske förstår. Du har en tendens att vilja mäta dig mot dem omkring dig och därför är du ständigt på jakt efter konfrontationer. Även om du uppskattar att ha en massa energi till ditt förfogande, måste du hålla tillbaka ditt aggressiva beteende eftersom det är opålitligt och kan svika dig i ett avgörande ögonblick. Ägna mer uppmärksamhet åt din hälsa.

twitter
facebook
mail
Second Decanate October 4 to October 13 Tänk efter först

Din självsäkerhet är anmärkningsvärd i dag, men den kommer inte att vara till någon nytta om du agerar utan någon som helst återhållsamhet. Värdefulla bundsförvanter kan vända sig från dig, eftersom du tar ut din egen frustration på de närmast dig. Störta inte rakt in i saker, utan ta ett steg tillbaka och försök att återfå fattningen samtidigt som du tar hand om din hälsa, som är något försämrad just nu.

twitter
facebook
mail
Third Decanate October 14 to October 23 Vacklande energi

Du slits för närvarande mellan viljan att uppnå saker och besvikelsen du känner över att det finns sådant som begränsar dig. Använd inte din obegränsade självsäkerhet till att bryta genom dessa hinder, eftersom detta kan leda till att din omgivning tröttnar och lämnar dig. Vänta tills allt har lugnat ned sig och du kan möta människor med större förståelse och tålamod.