es de fr it en cn hk jp ko pt ptpt ar he el sv da ru nl tr pl hi th vi
Svenska (Swedish)

libra Libra
March
19
iPhone AppStore Android Google Play Windows Phone Store

Your Daily Horoscope

twitter
facebook
mail
First Decanate September 24 to October 3 Missnöje

I dag tror du att hela världen kretsar runt dig. Människorna i din omgivning ser på saker och ting på ett annat sätt så bli inte förvånad om du blir besviken. Sänk dina förväntningar lite och ta hänsyn till andras behov. Annars kommer du bara få ovänner på grund av din själviska attityd och du kommer att märka att dina vänner och familj undviker dig. Att vara självisk skapar alltid problem i längden.

twitter
facebook
mail
Second Decanate October 4 to October 13 Prövande tider

Var beredd på att möta nya utmaningar, framför allt på arbetet, där det inledningsvis är osannolikt att du kommer att göra några stora framsteg. Låt dig inte avskräckas av detta. Det är sånt som kommer och går. I privatlivet saknar du också ny stimulans. Du känner att relationerna med de omkring dig har gått i stå. Bryt dig loss från befintliga rutiner och gör något ovanligt.

twitter
facebook
mail
Third Decanate October 14 to October 23 Svår situation

I dag kommer du att ställas inför utmaningar som sätter större press på dig än du är van vid. Det är klokt att hålla sig ur vägen i stället för att ta ansvar för allt. Detta kommer att hjälpa dig, framför allt i ditt arbete, att spara energi till det som verkligen är viktigt. Tänk även på din hälsa. Det är mycket mer fördelaktigt att spara din energi i stället för att bli helt urlakad.